BG  |  EN

НОВИНИ    Назад

Как да се отпуснем и насладим по време на сватбените снимки?

17-04-2018

Обичайно, трепетите от предстоящото събитие често карат бъдещите младоженци да си зададат въпроса „Как да се отпуснем и да се насладим максимално по време на сватбените снимки?”.

Като сватбени фотографи, ние със сигурност предпочитаме уникалния момент и неговата безкрайна емоция, пред това да режисираме и подготвяме сцената и младоженците в стремежа си да постигнем невероятни кадри.

В резултат на опита, който имаме да снимаме в различни ситуации, локации и условия, бихме могли да обобщим в следните редове кое считаме, че може да направи сватбените снимки едно наистина приятно и забавно преживяване.

- Дайте свобода на емоциите си, шегувайте се, смейте се със сълзи, плачете от радост, удивлявайте се;

- Движете се, прегръщайте се, дръжте се за ръце, слушайте любимата си музика, танцувайте, пейте;

- Говорете, споделяйте какво чувствате, задавайте въпроси и просто забравете за присъствието на фотографа;

И не на последно място, сватбеният фотограф преди всичко трябва да ви допада като човек и темперамент, трябва да можете свободно да общувате с него, да го харесвате, а не само да харесвате стила и начина му на работа, за да се чувствате сигурни, когато му поверявате да отрази вашия празник.

Сватбените фотографи не по-малко от вас се вълнуват и преживяват случващото се в сватбения ден и много често става така, че една кратка среща преди сватбата на по чаша кафе ще ви помогне взаимно да се опознаете и да скъсите дистанцията.

Споделяме това с вас, бъдещи младоженци, защото нашата амбиция е кадрите, които заснемаме да пораждат сълзи и усмивки през годините и всеки път, когато вие, вашите родители, приятели, деца и внуци отворят вашия сватбен албум.