BG  |  EN

ЦЕНИ

 

Цените ни за сватбена фотография за сезон 2019 започват от 1400 лв. за един фотограф.

Бихме искали заедно с Вас да обсъдим как и къде ще протече сватбения ден, какви очаквания имате към Вашия сватбен фотограф и към крайния продукт, който ще получите, както и да научим повече за Вас самите. Ето защо, ще се радваме да ни се обадите на тел. 0876119080 или да ни пишете на office@vonleart.com

Сватбеният фотограф преди всичко трябва да Ви допада като човек и темперамент, трябва да можете свободно да общувате с него, да го харесвате, а не само да одобрявате стила и начина му на работа, за да се чувствате сигурни, когато му поверявате да отрази Вашия празник.

Втори фотограф – наличието на двама фотографи предлага две различни, но взаимно допълващи се гледни точки при отразяване на сватбения ден. Присъствието на втори фотограф дава възможност за цялостно отразяване на случващото се едновременно при булката и при младоженеца; той ще заснеме гостите и техните емоции, малките и често незабележими на пръв поглед детайли. За да разкажем Вашата история по един вълнуващ и запомнящ се начин, препоръчваме включването на втори фотограф. Ето няколко примера за две гледни точки:

 

Луксозна ръчно изработена сватбена фотокнига, 30x30 cm, 30 страници – считаме, че сватбеният албум с избрани от Вас снимки остава най-ценният спомен през годините. Заявяването на сватбена фотокнига за Вас или като подарък за Вашите родители, може да стане и на по-късен етап, когато еуфорията от сватбения ден е отминала.

 

Художествена фотосесия в ден преди или след сватбата, като мястото и времето се уточняват допълнително – при желание от Ваша страна да смените локацията, облеклото или да изберете ден, различен от деня на сватбата, в който се чувствате по-спокойни за фотосесия и не сте ограничени откъм време.

 

*Транспортни разходи и разходи за настаняване не се начисляват допълнително за територията на България.

*Резервирането на дата за заснемане на Вашия сватбен ден става след заплащане на аванс в размер на 400 лв. Остатъкът до пълната стойност на пакета е дължим до 2 дни след сватбения ден. Всички плащания се извършват по банков път, за което се издава опростена фактура. Художествена обработка на заснетите кадри започва след заплащане на цялата дължима сума.

*За сватби, които се провеждат в периода 1 ноември – 30 април, както и от понеделник до четвъртък включително, ще предложим преференциална цена.

*Фотографиите от Вашия сватбен ден предаваме до 45 работни дни, а сватбените фотокниги до 30 работни дни след предоставяне на селекция от кадри, които да бъдат включени в сватбения албум.

*Предаваме всички кадри след авторска обработка, с висока резолюция, в jpg формат и качени в персонална онлайн галерия, удобна за разглеждане и препращане на роднини и приятели.

 

С уважение,

Детелина & Божидар

"Вонлѐ Арт" ЕООД, ЕИК: 203360094

МОЛ: Божидар Кръстев

IBAN: BG29FINV91501016399651

 

Считаме, че едно от нещата, които легитимират фотографа и дават сигурност в отношенията Ви с него е издаването на данъчен документ за услугите, които получавате. Фактурата не е гаранция за качествена услуга, но е гаранция за легитимност и коректност. Поради тази причина, ние декларираме, че задължително издаваме данъчен документ за съответните фотографски услуги, които извършваме и апелираме да изисквате същото от всички колеги, към които се обръщате. По този начин вярваме, че ще подобрим нивото на обслужване и това ще бъде от полза за всички клиенти.

Снимките от сватбения Ви ден могат да бъдат публикувани в нашия сайт, социалните мрежи и ползвани за портфолио. В случай, че изисквате пълна конфиденциалност, т.е. да не публикуваме Ваши снимки, нека това да бъде изрично упоменато при предварителните разговори. Запазваме си правото да предоговаряме цените за ангажименти с пълна конфиденциалност.