BG  |  EN

WEDDING SLIDESHOWS

Международни награди за сватбена фотография - 2020

 

 

Vonlè Art Wedding Reel 2020

 

 

Запомнящата се сватба на Тереза и Tihomir предпочитаме да разкажем с нашите фотографии вместо с думи. Независимо от всички ограничения, забрани и обстоятелства около извънредната епидемиологична обстановка, любовта за пореден път доказа, че е по-силна от всичко и бариери за нея няма. Истински се забавлявахме с тези щастливи млади хора heart

03 октомври 2020, комплекс Аглика Палас

 

 

Пъстрата сватба на Мюжген и Мердин се състоя в последния ден на август в една от най-живописните местности край Русе, с неповторима гледка към река Дунав. С фотографиите от техния сватбен ден разказваме за нежността, любовта без граници и приятелството за цял живот.

31 август 2019, Русе, Седем Поколения

 

Трудно намираме думи, с които да пресъздадем атмосферата, ето защо, оставяме фотографиите да разкажат ... Незабравим спомен от щурата сватба на Радина и Виктор, и техният верен приятел - кучето Неро. Разказаната от нас история беше отличена като 'Best of the week' от най-големия портал за сватбена фотография - Mywed, а единични кадри спечелиха награди от Международната Асоциация за Сватбена Фотожурналистика (WPJA) и Your Perfect Wedding Photographer (YPWP).

23 юни 2018, Шато Медово, Бургас

 

 

Когато Люби и Кирил ни потърсиха в началото на Януари и споделиха с нас своята идея за малка вечерна сватба на брега на морето, не се замислихме дори за секунда. Те изрично държаха да няма фотосесия, нагласени и режисирани кадри. Тяхната представа за сватбена фотография беше за разказ от първо лице с акцент върху уловените моменти и непринудените емоции. Всичко това приехме присърце и се потопихме изцяло в купона на плажа.

22 юни 2019, бар Игуана, Созопол

 

 

Това е разказ за силата и любовта на българското семейство, за живите традиции, и за специалното отношение към възрастни хора и деца. Безспорно, това е сватбата с най-многото прегръдки.

17 август 2019, Варна, комплекс Хоризонт

 

 

От България до Испания и обратно... или как Лили и Мартин си казаха "Да". 

08 септември 2018, София, х-л Триада

 

 

Между София и Варна... или как за любовта разстоянието е без значение. Ето как усетихме емоциите от сватбата на Камелия и Борислав.

01 септември 2018, София, р-т Лаура

 

 

Любовта между Глория и Крис пламва в Гренобъл, преминава през Русе, за да продължи завинаги в Бирмингам.

18 август 2018, Русе, х-л Рига

 

 

Интернационалната сватба на Дени и Владо ще запомним с палитрата от цветове, емоции, слънце и малко дъжд, което всъщност е обичайно за месец Май smiley

19 май 2018, Балчик и Варна, White Rock Castle Hotel, р-т Рапонги

 

 

Сватбеният ден на Йоана и Димитър ще запомним с искрените емоции на младоженците и техните гости, проливния дъжд, както и с всички премеждия, които ни съпътстваха през цялото време smiley

11 май 2019, Варна, х-л Астор Гардън - Св.Св. Константин и Елена

 

 

Behind the Scenes