BG  |  EN

ЗА НАС

 

Whispering Memories for a Lifetime…

Вярваме, че Сватбената фотография е изкуството да се улови страстта, емоциите и вълнението, които всеки изпитва в оня специален ден, по най-красивия и неподправен начин.

Истински обичаме да разказваме историята на сватбения ден, а не да я режисираме. Категорично определяме стила си на снимане като репортажен, дори повече, живеем за чистия и неподправен сватбен репортаж.

Нашата амбиция е да създаваме емоционални и запомнящи се творби. Ето защо се стремим да заснемаме малките детайли и палитрата от вълнения в хода на сватбения ден.

Предпочитаме младоженците да споделят с нас своята приказка, абстрахирайки се напълно от нашето присъствие. Опитваме се да не сме в центъра на събитието, а по-скоро да останем незабелязани.

Имаме удоволствието да членуваме в Wedding Photojournalist Association (WPJA), както и да мерим сили с най-добрите международни сватбени фотографи, част от FearlessPhotographers

С огромно удовлетворение споделяме, че нашата работа се оценява високо от най-престижните международни асоциации за сватбена фотография. Редица наши снимки са отличени с награди за най-добра сватбена фотожурналистика (WPJA) и се нареждат до големите световни имена в бранша.

 

СТУДИО

За нас е чест да посрещаме всички клиенти в собственото ни студио ни на чаша ароматно кафе. Заповядайте да се запознаете с нас лично и да разгледате работата ни.

 

Wedding Photojournalist Association

 

World's Best Wedding Photos Member Artist Badge